My bedroom

La inceputul lunii martie v-am spus despre cautarile mele pentru o saltea confortabila, perne pufoase si un pat bun si cat de greu mi-a fost sa le gasesc. Acum am revenit cu updates pentru ca mi-a sosit comanda de la Giulia Confort de mai bine de o saptamana si am avut timp sa testez produsele.

Sunt foarte bucuroasa sa va spun ca in sfarsit am gasit o saltea perfecta, nici prea moale, nici prea tare. Salteaua Morfeus are arcuri impachetate ce ii ofera fermitare pentru a nu-si modifica forma in interior, iar stratul de spuma de la suprafata o face pufoasa si confortabila.

In sfarsit am gasit pernele perfecte, dupa peste 5 incercari si returnari la aproape toate magazinele din Bucuresti. Pernele Karma sunt uimitoare si au acelasi grad de fermitate ca salteaua. Acum pot spune ca ma trezesc odihnita chiar si dupa cateva ore de somn, sunt mai activa decat de obicei si mai mult vesela.

De mult intelesesem cat de important este somnul in viata noastra, insa nu gaseam produsele potrivite.

Patul Carlotta de la Ergogreen este superb, elegant si schimba infatisarea intregii camere. Pe langa confortul oferit de saltea si perne, somiera patului sustine corect salteaua si creeaza o atmosfera cozy si relaxanta in dormitorul nostru. Imi place mult tablia capitonata si materialul ei catifelat pe care o veti vedea in multe din sedintele mele foto si tutoriale.

Daca vreti sa va convingeti de calitatea saltelelor Morfeus, puteti vizita showroom-ul Giulia Confort. Adresa este DN2 Bucuresti-Urziceni Str.Scolii nr.40A, Bloc C1, Parter P1, (Complex Rez.Omnix City) Voluntari – Ilfov (langa Metro). Gasiti mai multe detalii pe site-ul lor, iar acum voi lasa video-ul si fotografiile de mai jos sa va convinga in privinta designului.

I have ordered from Giulia Confort:
Morfeus Smart matress
Carlotta bed from Ergo Green
Karma pillows

Helium balloons from BluParty.ro

5 Comments

  1. Un dormitor foarte primitor, asupra caruia se vede ca ti-ai pus amprenta, e amenajat cu mult bun gust. Sa am o asemenea camera, cred ca numai acolo as sta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.