Cea mai iubita mama merita cea mai frumoasa zi

Mama mea este cea mai frumoasa, cea mai buna si cea mai rabdatoare. Sunt sigura ca fiecare poate spune asta despre mama sa. Acum aveti si mai multe motive sa o rasfatati pentru ca maine este 8 martie, ziua internationala a femeii. Si cine sa merite cel mai mare rasfat, daca nu cea mai iubita mama. Eu m-am gandit sa o surprind maine pe mama cu o sesiune de shopping la Veranda Mall, insa asta puteti face si voi.

Veranda Mall organizeaza un concurs ce se desfasoara in perioada 1-12 martie pe pagina lor de Facebook. Ce trebuie sa faceti este foarte simplu: trebuie sa lasati un comentariu la poza de concurs in care sa va descrieti mama. Comentariul castigator va fi extras prin Random.org si va castiga un premiu in valoare de 1000 de Euro pentru mama voastra sa ii cheltuie in magazinele si saloanele de la Veranda Mall.

Aveti mai jos un mic video interviu in care o descriu putin pe mama mea, vorbesc despre cele mai frumoase momente petrecute impreuna si va anunt despre campania Veranda Mall, desigur. Va puteti inspira din video-ul meu pentru a lasa cel mai frumos comentariu de inscriere in concurs si poate veti castiga, pentru ca ‘Cea mai iubita mama merita cea mai frumoasa zi’.

Revin cu un video la sfarsitul saptamanii de la ziua noastra de rasfat.

3 Comments

  1. Mama draguta mea daca i-as fi spus in ce consta acest premiu ar fi zis: Mama de banii astia fac multe in casa, facturi, mancare, nu o spus in sensul de caz social, o spus in sensul ca eu inca fac parte din acea generatie care inca stie sa aprecieze fiecare leu, o iubesc atat de mult, nu ii spun sta zilnic, nu ii spun nici saptamanal, sau lunar, ii spun fix cand simt si uite acum mama iti spun ca te iubesc enorm, mai ales ca in ultimele zile am invatat atat de multe si mai avem uneori nevoia de o lectie sa ne trezim. Da, mama iti multumesc pentru educatie, pentru bunul simt, iti multumesc pentru ca imi spuneai cand eram mica, atunci and mananci, mananca cu gura inchisa, sau cand imi spunea de fiecare data cand vezi pe cineva cu probleme de sanatate, zambeste, nu te uita urat, nu te uita cum se uita alti oameni cu mila sau dispret. Copilul meu o sa primeasca aceeasi educatie pe care am primit-o si eu de la tine mami, nu o sa imi schimb conceptiile si ideile despre rasftat, buna crestere si asa mai departe. Sfaturi mi-a dat , rar, dar si cand mi le da, imi ajung la suflet si tin cont de ele. Esti un model de mama, pe care din pacate in zilele noaste nu il mai gasim si pentru asta esti unica. Te iubesc mami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.