Estee Lauder Double Wear

Hey fetelor! Azi am revenit in sfarsit cu un tutorial de make up. Rutina machiajului meu s-a schimbat mult in ultima vreme si azi vreau sa va arat cum obtin eu un ten perfect si asta datorita in primul rand fondului de ten Double Wear de la Estee Lauder.

First things first, imi place sa scap de celulele moarte si folosesc un scrub si o perie electrica pentru fata, cel putin o data pe saptamana. Asta ma ajuta sa am o baza buna pe care pot aplica mai apoi fondul de ten. Dupa asta hidratez tenul cu o crema lejera si deloc grasa.

Dupa urmeaza partea mea preferata, aplicarea fondului de ten. Double Wear de la Estee Lauder este un fond de ten cu o acoperire medie spre mare si este perfect pentru mine. In plus, arata superb in fotografii. Are un finish mat si uniformizeaza nuanta tenului, oferindu-mi panza perfecta pe care sa pictez mai apoi in culori restul machiajului. Ce imi place foarte mult la acest fond de ten este textura lui lejera si elastica, dar care are o acoperire foarte buna si faptul ca nu mai am nevoie de retusuri pe parcursul zilei.

I-am testat rezistenta chiar si la umiditate mare, in zilele ploioase si a rezistat eroic mai mult de 15 de ore, pana cand a trebuit sa ma demachiez. Insa resistenta lui este testata pana la 24 de ore. Acum sper sa ii pot testa rezistenta si la caldura foarte mare pentru ca abia astept sa vina vara!!!

Pana atunci, il puteti testa si voi si sa impartasiti cu mine experienta voastra cu Double Wear de la Estee Lauder.

#doublewearlovestory

Bed and mattress from Giulia Comfort

Foundation colour: 1N2 ECRU