Laura Baldini Glamour

Inca de cand eram mica, o priveam pe mama cu admiratie cand isi alegea dimineata tinuta si dresurile asortate si adoram acest gest pe care il facea ea cand rula ciorapii cu grija, pentru a nu-i agata. Abia asteptam sa cresc si sa pot purta dresuri cu modele interesante, nu numai cele uni pastel pentru copii.

Iar acum am ocazia sa colaborez cu un brand cu experienta in domeniu si cu dresuri cu un design super modern si delicat in acelasi timp, Laura Baldini. Cred ca imi comand dresurile de la ei de mai bine de 4 ani si mereu ma uimesc cu colectiile lor interesante. De data aceasta am luat cu mine in Tenerife modelele mele preferate din gama lor Glamour si am alcatuit trei tinute inspirate de ele.

Cum mie imi place foarte mult zona de nord din Tenerife, am ales sa ne petrecem toata calatoria in cateva orase de pe coasta nordica a insulei. Si cum temperatura este intotdeauna mai scazuta cu 2-3 grade fata de sudul insulei, dresurile Laura Baldini au fost solutia perfecta pentru tinutele mele de primavara, chic si comfortabile in acelasi timp. Sper sa va placa si sa va inspire alegerile mele!