Cum am ales salteaua perfecta pentru noi

Daca ma urmariti, stiti deja cat de important este somnul pentru mine si de cand caut salteaua si pernele ideale. Acum le-am gasit in sfarsit, la Somproduct, dupa ce am citit multe review-uri pe internet.
Dupa cateva luni de cand dormin pe aceasta saltea, va pot spune ca o super recomand pentru un somn perfect, ca la hotelurile de 5 stele. De fapt, abia astept sa revin acasa dintr-o vacanta pentru ca stiu ca ma voi odihni foarte bine, iar durererile de spate de dimineata sunt doar amintiri neplacute.
Am ales o saltea cu fermitate medie din gama Cadar – Deluxe Pocket Imperial 1000, cu arcuri impachetate individual si latex, ce asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei şi oferă o pozitie corecta a coloanei vertebrale. De asemenea, e menita sa reduca deranjul potential generat de miscarile partenerului pentru un somn linistitor, fara intreruperi.
Am adaugat si un topper din spuma memory – Pillow Top Memory,  pentru un extra comfort. Aceasta se muleaza dupa forma corpului si sustine coloana. Are si o husa detasabila, ce poate fi spalata oricand si astfel protejez salteaua, pentru a ne putea bucura de ea pentru mai multi ani.
Trebuie neaparat sa le incercati si voi, le recomand cu drag!