Wave Resort

S-a incheiat vacanta noastra la Wave Resort, un hotel de 5 stele ultra all-inclusive de pe malul Marii Negre din Bulgaria si acum va pot face un review complet.

Sejurul nostru de 3 zile a fost extrem de confortabil, am avut o camera dubla deluxe cu cada, iar cabina de dus si toaleta au fost separate. Gradina hotelului este foarte frumoasa, cu fantani arteziene, vegetatie luxurianta si foarte multe piscine, chiar nu am reusit sa le numar. Exista o zona special amenajata cu piscine pentru copii, cu tobogane si show-uri speciale dedicate acestora, insa si o zona doar pentru adulti, mult mai linistita, cu sezlonguri, paturi umbrite si un jacuzzi. Barul de langa zona de adulti arata super si de aici va puteti comanda frappe, cocktails, bere sau soft drinks.

Exista si o plaja privata cu sezlonguri, iar elementul special este lacul sarat Pomorie, situat chiar in dreapta hotelului. Datorita concentratiei ridicata de sare, poti pluti la suprafata fara sa te misti. A fost o experienta placuta pentru mine, mai ales pentru ca nu stiu sa inot, dar si pentru ca lacul are multe beneficii pentru sanatate. Pe fundul lacului este un namol, la fel de benefic pentru corp si chiar si in hotel sunt zone de sauna sau spa unde se fac tratamente cu acest namol.

Mancarea este foarte variata, pentru toate gusturile, cu unele feluri mai speciale (de exemplu, la micul dejun, pe langa omlete, legume si iaurturi, au si budinca de chia si seminte). Pentru pranz si cina au atat mancare proaspata gatita pe loc, cat si aperitive reci, prajituri si torturi. Au pana si un dozator de inghetata si cateva feluri de mancare special gatite pentru copii. In zona exteriora este si un food court cu gustari, cu program de functionare in afara orelor principale de masa. Aici gasiti cartofi prajiti, shaorma, pizza facuta pe loc, in cuptor, fructe si salate proaspete. Iar sub zona receptiei este un snack bar, deschis 24h.
Spre seara, zona fantanilor se transforma intr–un spectacol de lumini, iar in zona amfiteatrului sau a barurilor sunt diferite show-uri, pentru toate gusturile si varstele. Ne-a placut mult timpul petrecut in Pomorie la Wave Resort si cu siguranta o sa revenim curand.