8 martie

Ziua de ieri a fost cu adevarat magica. De mult nu mai petrecusem o zi intreaga alaturi de mama. Si m-am bucurat enorm ca a fost chiar de 8 martie, de Ziua Femeii. Ne-am distrat ca fetele, cum altfel daca nu la shopping. Am rasfatat-o cu toata atentia mea cu cateva cumparaturi la Veranda Mall.

Sa va spun cate ceva despre ziua noastra. Prima oprire a fost la H&M de unde si-a luat cateva hainute dragute, iar dupa a trebuit sa cautam cateva accesorii si bijuterii pentru tinutele alese. Pentru asta ne-am oprit la magazinul Lazardo Gioielli de unde si-a ales un ceas si mai multe bratari. Nicio tinuta nu poate fi completa fara o pereche de pantofi, asa ca urmatoarul magazin de pe lista noastra a fost Tabor de unde si-a ales o pereche de pantofi speciala cu un toc cu imprimeu floral, in ton cu primavara.

La magazinul Tati a fost de-a dreptul fascinata de decoratiunile interioare, dar si de hainele dragute pe care acestia le au. Nu mai auzisem de acest magazin si ma bucur ca l-am gasit la Veranda Mall, care este singurul mall din Romania unde il puteti gasi.

Sephora, our love. Atat eu, cat si mama, suntem pasionate de produse de beauty si parfumuri. Ieri am testat cateva din produsele Sephora si am beneficiat chiar si de o sedinta de make up. Iar dupa atata shopping, ne-am oprit la o cafea si un pranz delicios cu sushi la Sushi Terra.

Mi-a placut mult aceasta zi si sper ca si mamei, pentru ca vreau sa facem din asta o traditie pe care sa o repetam in fiecare an. Aveti si voi ocazia sa va rasfatati mama, asa cum am facut-o eu daca participati la concursul organizat de Veranda Mall in perioada 1-12 martie. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la postarea lor de concurs de pe pagina de Facebook Veranda Mall in care sa va descrieti mama. Puteti castiga cumparaturi in valoare de 1000 de Euro in Veranda Mall pentru mama voastra. Pretty cool, nu?

Va doresc noroc si sper ca ziua de 8 martie ati petrecut-o frumos alaturi de mamele voastre.

I was wearing:

Chicwish pink organza shirt
Shein jeans
Anna Cori belt
Kurt Geiger beige stilettos