Tartelettes Festival

Ati apucat sa gustati noile Tartelettes de la Paul? Daca inca nu, va spun ca trebuie neaparat sa mergeti pentru ca sunt delicioase. Sunt 6 sortimente noi de tarte: framboise pistache, multifruits, poire chocolat, chocolat, citron si caramel, iar pana pe 15 octombrie brutariile Paul au o super-promotie: ‘doua tarte poftesti, una din partea casei primesti’.

Va spun ca sunt atat de bune si creeaza dependenta pentru ca am mers inspirata de aspectul lor yum si French in brutariile Paul sa fotografiez doua tinute in acelasi stil pentru a le posta pe blog. Iar aseara, chiar inainte de ora inchiderii, alergam cu Adrian prin Piata Romana sa mai luam cateva Tartelettes delicioase, pentru ca pur si simplu, ni s-a facut pofta. (true story 😛 )

Prima tarta pe care am gustat-o a fost citron, ce are un gust extrem de fresh si este delicioasa langa un ceai dulce de vanilie. Pe mine m-a dus cu gandul la o straduta ingusta din Paris si la mirosul delicios ce iese dintr-o Brutarie Paul. Asa ca mi-am luat bereta rosie si ziarul si am savurat-o ca si cum m-as fi teleportat pe acea straduta. Rujul rosu si florile nu puteau lipsi dintr-un brunch perfect si marturisesc ca am profitat si de promotia lor si am mai comandat inca doua tarte. Cea din caramel pentru mine si cea de ciocolata pentru Adi.

Intrigata de gustul acestor tarte, am mers sa le incerc si pe cele cu fructe, intr-o alta tinuta. Am purtat aceasta rochie multicolora ce se potriveste cu Tartelette multifruits. Are un gust delicios, insa tot nu m-am putut abtine sa nu comand inca doua tarte, cea clasica frambroise si framboise pistache. Evident ca bereta nu putea lipsi din aceasta combinatie French si nici florile Royal Rose, impachetate in aceasta cutie frumoasa.

Va invit sa incercati noile Tartelettes de la Paul si sa participati la un nou concurs unde puteti castiga un voucher Paul in valoare de 100 de lei. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un cometariu la aceasta poza de pe pagina mea de Facebook in care sa imi spuneti care este tarta voastra preferata de la Paul si ce articol vestimentar ati purta savurand aceasta tarta , pana la data de 14 octombrie inclusiv.  Mult noroc!

I was wearing:

Look I:

Asos silk shirt
H&M black patent skirt, similar here
Jessica Buurman bag
Asos fishnet stockings
Kurt Geiger red patent stilettos
Asos red beret

Look II:
Zara dress from Kurtmann.ro
Kurt Geiger boots
Asos beret
Givenchy bag
Gucci belt

Flowers by the amazing Royal Rose Bucharest