Samsung Galaxy S23

Can’t live without internet. Cred ca multi dintre noi am putea spune asta, nu-i asa? Pentru mine, de conexiunea la internet depinde o mare parte din job-ul meu, insa acesta ma tine aproape si de cei dragi si ma ajuta si atunci cand vreau sa ma relaxez ascultand muzica sau vizionand un film bun. Asa ca, viteza si calitatea internetului sunt foarte importante pentru mine si pentru noi toti, as putea spune. Ceea ce este cu adevarat incredibil, este ca in zilele noastre putem realiza atat de multe cu un smartphone si o retea buna. Un dispozitiv atat de mic ce incape in palma noastra poate face atat de multe lucruri pentru noi.

De aceea, vreau sa va anunt de lansarea noului telefon Samsung Galaxy S23 si de ofertele Orange ce vin cu numeroase beneficii si discounturi pentru precomenzile acestor modele si nu numai.

Noua gama de telefoane Samsung Galaxy S23 are cea mai avansata camera, capacitati imbunatatite de Nightography, performanta in gaming si un design prietenos cu mediul.

Orange doreste sa ofere accesibilitate la tehnologie de top 5G si de aceea ofera preturi speciale pentru telefoanele 5G cu capacitate de stocare superioara. Astfel, telefoanele cu memorie de 256GB vor fi la pretul celor de 128GB si cele cu memorie de 512GB vor fi la pretul celor de 256GB, practic primesti telefoane cu dublu de memorie la acelasi pret. Iar pana pe 28 februarie, daca aduceti la schimb telefonul vechi Samsung Galaxy si achizitionati un telefon Samsung Galaxy S23, S23+ sau S23 Ultra si reinnoiti sau activati un abonament din oferta curenta pe 2 ani, aveti extra-reducere de minim 140€ prin Buy-Back 5G special. Pe langa ofertele dedicate noii game Samsung, Orange vine si cu oferte de primavara in webshop, pentru numeroase modele de telefoane si alte categorii de produse smart home, smart TV, etc. Acestea sunt disponibile pana pe 15 martie si gasiti mai multe detalii aici.

Orange este reteaua cu cele mai mari viteze de internet, pana la 1,2 GB, acoperire 5G in 25 de orase la nivel national. Acest lucru face diferenta atunci cand vorbim de incarcari, descarcari, conexiuni rapide, transmisiuni mai bune, toate acestea testate de mine in aceasta saptamana de cand am noul telefon Samsung cu conexiune la Orange.

Profitati si voi de noile oferte Orange din aceasta primavara si descoperiti cea mai rapida retea 5G din Romania. Cu aceasta ocazie va puteti innoi si telefonul cu cele mai noi si performante modele la cele mai accesibile preturi.