Casa Timis

La sfarsitul lunii august am fost pentru doua zile la Casa Timis dupa aproape 4 ani de la ultima vizita si am fost placut surprinsi sa vedem cat de mult s-a schimbat locul. Superbul conac unde este receptia si restaurantul este aproape la fel, insa parca dealurile pline de vie sunt si mai frumoase. Au construit multe bungalouri in care am si fost cazati, multe foisoare, lacuri cu nuferi, zone special amenajate pentru copii si zona de piscina. Este un loc perfect atat pentru o vacanta cu familia, insa si pentru a organiza un eveniment special.

Casa Timis este o experienta speciala in adevatatul sens al cuvantului, intr-un concept ce nu cred ca se mai gaseste in alta parte in Romania, la standardele cele mai inalte, cum intalnesti doar la hoteluri de 5 stele. 

Toate bungalourile au denumire de soiuri de vin si arata ca si cum ar fi desprinse din povesti. Noi am fost cazati in Feteasca Alba. Totul este extrem de cozy, cu un aer vintage si amenajat cu mare atentie la detalii. Mobilierul, cat si peretii interiori si exteriori sunt pictati manual, cu cele mai frumoase peisaje. Peste tot sunt alei superbe cu flori, lavanda, statuete si fantani din bronz, ce arata superb mai ales seara, cand se aprind luminile. Este o adevarata placere sa te plimbi la apus si sa admiri podgoriile.

Au doua restaurante: Restaurant Conac, cu mancare traditionala cu un twist modern si Veranda dintre Vii, cu influente meditareneene. Mancarea este extrem de savuroasa si la fel si cocktailurile lor speciale.

Cel mai important aspect pentru o astfel de experienta de neuitat sunt bineinteles oamenii, iar staff-ul de la Casa Timis este extrem de atent si dragut, reusind sa dea acel sentiment de ospitalitate de acasa.